Mökkikummia tarvitsevalle

Haluaisitko vuokrata mökkiäsi osan aikaa vuodesta tai vaikka kokonaan? Mutta et itse pysty, ehdi tai voi? Kenties asut kaukana mökistäsi tai elämäntilanteesi ei yksinkertaisesti sovi mökkivuokrauksen käytännön asioiden hoitaminen?

Pyyntöösi on vastattu.

Mökillesi Mökkikummi

Säästät aikaasi ja vaivaasi. Saat vapautta kohdistaa elämääsi itsellesi tärkeisiin ja ajankohtaisiin asioihin. Saat hyvän omatunnon kun vajaakäytöllä ollut mökki tulee hyödyksi. Tiedät mökkisi olevan hyvissä käsissä.

Saat tavata mökistäsi huolehtivan Mökkikummin henkilökohtaisesti. Pääset näyttämään mökkisi erityispiirteet ja toiminnallisuudet. Saat valtakunnallisen organisaation tuen: vaikka oma Mökkikummisi olisi estynyt hoitamaan, hänen vastuukumminsa hoitaa.

Saat kaikki mökkivuokrauksen lakisääteisetkin asiat hoidetuksi oikein ja kunnolla. Saat laadukasta, sertifioitua ja henkilökohtaista palvelua. Pääset seuraamaan mökkisi vieraiden antamaa palautetta.

Saat tuloja mökistäsi ilman työpanostasi

Määrittelet itse mökkisi vuokran. Maksat Mökkikummin peruspalvelusta 300 euroa. Näin määrittelet lopulta itse, kuinka paljon tuloja saat.

Peruspalveluun kuuluu mökin kunnon varmistaminen ennen vieraiden tuloa, vieraiden vastaanottaminen, lakisääteisten dokumenttien (matkustajailmoitus ja tarvittaessa myös vuokrasopimus) allekirjoituksen ja henkilöllisyyden varmistaminen, mökkisi esittely, päivystys vierailun aikana ja mökin kunnon tarkastaminen vieraiden lähdettyä.

Saat tuloja mökistäsi ilman omaa työpanostasi. Toki myös säästät rahaa esimerkiksi säästyneiden matkakulujen muodossa. Sinun on myös mahdollista saada enemmän tuloja tehostamalla toimintaasi Mökkikummien avulla, jos mökkivuokrauksesi on ammattimaista ja olet itse pullonkaulana toimintasi kasvulle.

Palvelu on mahdollista myös räätälöidä juuri sinun toiveidesi mukaiseksi.

Vieraasi on hyvissä käsissä

Voit olla hyvillä mielin, sillä tiedät vieraasi olevan hyvissä käsissä. Hän saa varmuuden hyvin hoidetusta mökistä. Hän voi luottaa kaikkien lakisääteisten asioiden tulevan oikein hoidetuksi.

Vieraasi saa erinomaista asiakaspalvelua ja toimivaa yhteydenpitoa. Hän tulee lämpimästi vastaanotetuksi ja tuntee itsensä arvokkaaksi. Hän näkee olevansa odotettu ja tärkeä vieras.

Laadukas palvelu tuo turvaa ja hyvät perustelut mökkisi vuokrauspäätökselle. Voit siis hyvillä mielin kertoa mökkisi olevan Mökkikummipalvelun piirissä.

Mökkikummipalvelu mahdollistaa myös erilaiset vieraiden tasot, kuten esimerkiksi VIP-palvelut, mikäli haluat profiloida mökkivuokraustarjontaasi.

Voit olla tyytyväinen itseesi. Mielenrauhaa ja passiivisia tuloja. Voiko enempää toivoakaan? Pääset ilmoittautumaan Mökkikummiasiakkaaksi tästä.

cropped-mc3b6kkikummit_logo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s