Rahaa ja merkityksellistä työtä

Mökkikummiksi ryhtymistä pohtivalle

Osaatko pitää monet langat käsissäsi? Oletko kiinnostunut kehittämään itseäsi? Haluatko vaikuttaa omaan taloudelliseen hyvinvointiisi? Haluatko nähdä työsi jäljen konkreettisesti? Hienoa!

Tervetuloa Mökkikummiksi!

Pääset mukaan nopeasti kasvavaan, koko maan kattavaan joukkoon. Mökkikummit tekevät merkityksellistä työtä. He mahdollistavat mökin vuokrauksen, vaikka mökin omistaja itse asuisi aivan eri puolella maata tai ei muusta syystä voisi hoitaa mökkivuokrauksen käytännön toimia.

Saat tarvittavan koulutuksen ja organisaation tuen

Saat haastattelun jälkeen pääsyn verkkokurssiin, jonka aiheina ovat asiakaspalvelu ja mökkivuokrauksen käytännön toimet Mökkikummin näkökulmasta. Lopuksi osaamisesi tarkistetaan pienellä testillä. Saat suorituksestasi itsellesi myös diplomin.

Tapaat oman alueesi vastuukummin henkilökohtaisesti. Hän on sinun ensisijainen tukesi ja turvasi. Voit ottaa häneen yhteyttä koska tahansa, jos mökkikummiudessasi tulee pulmia.

Saat valtakunnallisten vastuukummien tuen. Saat taustaorganisaation hyödyt markkinoinnista ja toiminnan kehittämisestä.

Pääset mukaan Mökkikummien sisäpiiriin, jossa voit vaihtaa kuulumisia, saat tietoa tärkeistä ja ajankohtaisista asioista ja saat tukea, kannustusta ja ystäviä.

Tapaat hoitamiesi mökkien omistajat vastuumökkikummin kanssa. Mökin omistaja näyttää sinulle mökkisi ja sen erityispiirteet. Hän luovuttaa sinulle mökkinsä avaimet.

Mitä mökkikummiuteen kuuluu?

Tulet ennen vieraita mökille ja varmistat mökin kunnon ennen vieraiden saapumista.

Toivotat vieraat lämpimästi tervetulleeksi. Varmistat tarvittavien dokumenttien (matkustajailmoitus, usein myös vuokrasopimus) allekirjoituksen ja tarkistat allekirjoittajan henkilöllisyyden. Esittelet mökin vieraille, näytät mitä mistäkin löytyy ja miten mikäkin toimii. Luovutat mökin avaimet vieraille.

Vastaat vierailun ajan mahdollisiin vieraiden mökkiä koskeviin kysymyksiin puhelimitse sovittuna päivystysaikana.

Vierailun päätyttyä varmistat mökin kunnon.

Saat palautetta toiminnastasi vierailta netissä täytettävällä asiakaspalautelomakkeella.

Kuinka paljon Mökkikummiudesta maksetaan?

Saat 200 euroa jokaisesta hoidetusta vierailusta.

Tämän palkkion saat yllä mainituista Mökkikummiuden peruspakettiin kuuluvista palveluista. Erikseen veloitettavia – ja sinulle korvattavia – palveluita ovat muun muassa liinavaatteista huolehtiminen, loppusiivous tai mökillä käynti vierailun aikana. Voit myös itse tarjota osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan mökkiin liittyviä huolto- ja muita töitä mökkikummipalvelun kautta.

Voit vaikuttaa itse suoraan tulotasoosi. On itsestäsi kiinni, kuinka monen mökin Mökkikummina haluat toimia. Ainoa vaatimus on, että pystyt huolehtimaan niistä kaikista hyvin.

Tervetuloa mukaan Mökkikummiksi!

Pääset ilmoittautumaan Mökkikummiksi täältä.

cropped-mc3b6kkikummit_logo

 

4 vastausta artikkeliin “Mökkikummiksi ryhtymistä pohtivalle”

  1. Pyydän lisätietoja konseptistanne. Olen suurimman osa talvesta Pyhätunturilla, jossa minulla on oman mökkini lisäksi yksi vuokrattava mökki. Kesällä taas olen enimmäkseen Hangossa kesäasunnollamme. Hoidan itse mökkitalkkarin työt paikalla ollessani.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s